statsbo

idag har jag flyttat från mamma i lilla ramsjö till pappa i östersund, var lite sorligt faktisk, grät en skvätt med mamma innan hon åkte.. men det kan jag inte rå för, gillar henne faktiskt.
rummet jag har här hos pappa är bara för fint! tänkte jag skulle visa lite bilder och så men jag orkade inte ikväll, helt slut.. det kommer imorgon. pappa har fixat en liten walk-in-closet åt mig också, så det är supermysigt.
 
på måndag börjar jag skolan också förrsten, känner inte en själ men han en känsla av att det kommer gå superbra.
bild sen min & emmas fotodag, kommer kanske fler.

fniss..

jag, mamma & olle fick oss ett gott skratt åt denna reklam innan vi la oss..så ja..

16/17 augusti

igår fyllde jenny år, vi var ensamma hemma hon, jag & olle så vi gjorde ingenting tills teresia & johan kom och tog oss med ut i båten och åkte vattenskidor (nej jag vågade inte prova). när vi hade åkt klart tog vi på oss flytvästarna och simmade ut i sjön, typ hade det trevligt! idag har jag inte gjort så mycket, mamma & jag var ensam till middagen och hela kvällen så vi har bara pratat och haft det bra.
de andra dagarna har jag inte heller gjort något, var ute och fiskade med olle en sväng.
 

ja ni!

jag bloggar tydligen inte längre, ingen som gråter men ni är 6-7 stycken som saknar mig, varje dag tydligen! heh, så this one's for you! jag gör ingenting om dagarna typ väntar på att tiden ska gå, nä men jag har väl varit till öland en sväng och på yran och på söndag drar jag till stockholm/båLsta till min faster. sen rensar jag lite överallt också, kläder, skor, tavlor osv tills jag ska flytta, bara 18 dagar tills jag börjar skolan, fuck va nervös jag är!!
 
 
 

RSS 2.0