130128 (bild sen i lördags

klockan är ungefär precig 19.08 när jag börjar skriva detta. dagen har varit prima skulle jag säga! vet inte varför men det kändes så himla bra bara. och jag har väldigt fina människor runt om mig varje dag, i klassen osså vidare!
nu har jag precis skrivit klart min analys om utöja och allt det där, rätt läskigt det där om jag ska vara ärlig..kolalde på en dokumentär om det där här om dagen, själv och det skulle jag ju aldrig gjort. även om dokumentären var väldigt bra gjort så var den även väldigt ingående, läskig och så.  
läskig eller inte så tycker jag att ni ska kolla på den.
http://www.svt.se/dokument-utifran/se-program/del-1-377
 
åker iallafall till linnea snart och sover där!

igår, 130126

linnea drog med mig ut på galenskaper igårkväll, var tveksam till en början med det ska jag sluta med från och med igår för det var den roligaste kväll jag haft på väldigt länge, så tack för det! slänger in lite bilder!

det bästa som någonsin gjorts

 

130123

hejsan, nu var det längesen jag skrev igen. tänker hela tiden att jag ska blogga för att jag har mycket kul att berätta men det bli aldrig av! igår efter skolan gick jag och linnea ner på hemmakväll och plockade ihop varsin påse med godis, när vi kom hem till henne kollade vi på one tree hill och vilade lite. till middagen bjöd hon på bandspagetti & lax, himslarns gott gumman! sen låg vi bara i hennes säng och skrattade hela natten, riktigt kul faktiskt!
på morgonen gjorde hon toast som vi tog med till skolan eftersom vi antog att det skulle bli dålig lunch. sen har vi börjat på vårat nya mediaområde också, något jag ser mycket fram emot! vi ska göra ett program som vissa delar i ska vara livesändning för de andra i klassen. vårat tema är sex & kärlek och vi ska kalla det typ "fråga linnea". vi har en massa roliga ideer så jag tror att det kommer bli riktigt bra! det är mycket roliga människor i min grupp också och det gör saken bara ännu bättre!
 
 

min årskrönika 2012.

-började året med att bara gråta, jag och min pojkvän gjorde då slut. det var riktigt jobbigt och ingenting jag har lust att gå igenom igen.
-åkte till tyskland med klassen i februari
-fyllde 16 (snart fyller jag 17 också)
-gjorde en redovisning om fösta världskriget när vi kom hem i våra nya fina kläder
-åt amerikanska pannkakor för första gången
-elin, jag och sanna gjorde våran första musikvideo 
-någonstans här sökte jag till gymnasiet, estet-media stog högst på listan
-gick på övningskörningskursen med mamma och olle, fick en bil av pappa som jag skulle ha när jag skulle övninsköra eftersom hans då var väldigt ny..
-var och kollade på djaras xfactor audition
-plockade tussilagos med jenny, vårtecken <3
-fick ett stort arbete i so'n på vintergatan vilket jag gjorde tillsammans med min vän elin nordin, arbetet var om GreenPeace, det blev väldigt bra och ett varsitt MVG på det.
-åkte till frankrike tillsammans med franskagruppen
-fick nyheten om två nya kusinbarn påväg hem från frankrike, tvillingar!
-grät ögonen ur mig på avslutningskvällen med HT09<3
-tog min första livmoderhalscancerspruta
-var på yran med elin och sanna
-började på gymnasiet, klassen heter ESEST12 och är väldans fin,
fick två vänner som blev lite exta speciella.
-fick veta vad en gymnasieförening var, och såg på föreningsfotboll
-var och jagade med teresia
-vann en turnering på vintergatan
-var till björnrike med elin och sanna
2013 nu. det började bra och sen inte. orkar inte börja detta år med att vara ledsen igen, så jag ska försöka att låta bli även om det är lite jobbigt. 2013 tänker jag vara glad och ha det bra, bara vara 17. PUSS
 

RSS 2.0