-

tänk att jag till och emd saknar er när vi inte ses på en helg!
 

mitt bröllop

kollade just på 'say yes to the dress', ÄLSKAR bröllopsklänningar och allt som har med bröllop att göra! men nu är det ju så att alla mina släktingar smyggifter sig så jag får aldrig se ngt! kommer nog hämnas nån dag ;)
när jag gifter mig ska jag ha klänningen som bella har i twilight filmen. så jäkla fin!
 
 
 
 
 

one tree hill

-what happened to us, how did we become so broken?
-we fell in love, and at some point the people that we loved forgot to love us back.
 
älskar seriöst serien. på allvar.

gårdagen/kvällen

medans ni läser om min fredagskväll bjuder jag er här på en låt som beskriver ganska bra hur jag mår nu, inte texten kanske men själva musiken!
 
 
ina kom till mig vid halv nio, så fixade vi oss sen mötte vi upp linnea, gustav och josefin och gick på någon fest i någon liten lägenhet. rätt trevligt, träffade mycket roligt folk och så! det vart inte så mycket att läsa men ni fick en bra låt att lyssna på iallafall!
 
 
 

nytt i min fina garderob

två nya fina rätt coola tröjor i till min lilla samling, hehe.
 
 

120925

hej, nu har jag pluggat faktiskt. so, lagar och brott.
idag på skolan hade vi so & media, och på median hade vi genomgångar inför film/ljud som vi ska börja med nästa vecka. han pratade om massa filmtecken och sånt som var typiskt för film. rätt kul att höra och det var sånna grejer som är med på nästan alla filmer men som ingen tänker på..visste ni till exempel att de flesta amerikanska filmer spelar in ljud och röster efter de gjort själva filmen? och att det finns ett företag där man arbetar med att göra olika ljud till filmer typ klädesprassel och sånt?
 
före skolfotot idag, som förövrigt gick rätt bra!
 
 

panik

inte panik riktigt kanske, men imorn är det skolfoto på skolan och det går hur många som hellst på min skola som ska se det där kortet i skolkatalogen sen.. så vad ska jag ha på mig? ingen aning, vill ju inte vara för uppklädd riktigt heller.. här nedan är mitt första skolfoto någonsin! var endats 6 år gammal men jag kommer ihåg det hur tydligt som hellst.
 
ser ni vart jag är?
inte så vårt kanske när det är bara tre tjejer..

one tree hill

inget att skriva om idag, men nu ligger jag i sängen efter en halvtråkig dag ute på frösön med klassen. har nu börjat om att kolla på one tree hill för tredje gången, fortfarande lika bra! love it.

GANGNAM STYLE

vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna låt,
men rätt härlig också fastnar den på hjärnan.
 

her er jag

och jag gillar mitt hår.
 
 

föreningsfotboll

idag hade vi bara en lektion på skolan för naturkunskapen var inställd, kändes nödväntigt att åka dit! efter skolan gick vi ner på stan och åt lunch sen drog vi på föreningsfotboll. det är alltså olika gymnasieföreningar som spelar fotboll och det var ju inte lugnt. de typ slogs och så, men rätt kul att se faktiskt, men inte något jag skulle vilja vara med på..
 

120920

åh äntligen tänkte jag då imorse när jag vaknade, trodde ju vi skulle få studiebidraget idag men så kommer vi inte få det förns det 28e tydligen så jag får leva fattigt ett tag till! efter skolan idag åkte jag hem och åt sen for jag till linnea och där kom vi på att vi skulle följa med sanna och ida på fotboll så det gjorde vi! stack dock hem i halvlek för det var så kallt!
 

bullbak

idag var jag på skolan till tre ungefär. efter skolan åkte jag hem och åt, sen bakade marie & jag bullar med nötkräm i, hur goda som hellst! vi fick till 99 stcken, haha. efter det kom frida och hämtade upp mig så gick vi ut och gick ungefär 6 kilometer tror jag. när vi kom hem for vi på ica och köpte ananas som vi satt och åt.
 

snabbt & tråkigt

tänkte bara säga att jag tycker det är sjukt tråkigt att läsa bloggar utan bilder så därför bloggar inte jag ifall jag inte har några bilder, men här kommer ett inlägg om dagen:
 
*började skolan 09.55
*slutade 16.00
*åkte hem och åt
*for till linnea med sanna
 
sen har vi ju fått våra skoldatorer idag också! det är små minidatorer, jättefina faktiskt. vi fick tillomed ett datorfodral till den, som också var helt okej faktiskt. nu ser jag fram emot nästa vecka då vi ska få börja med film på mediaproduktionen!
 

take my breath away

sanna har fått mig att börjat lyssna på glee sånger..har tittat på programet ända sen det kom typ men har aldrig riktigt orkar lyssnat på låtarna, men den här är riktigt bra faktiskt!
  

120917

hejsan. idag klev jag upp vid halv tio och ställde in mig på att vara ute i regnet hela dagen med klassen och no-läraren för att titta på växtvegitationen på frösön..som tur var tycke han inte heller att det skulle vara så kul att vara ute i regnet så vi fick stanna på skolan. vi slutade vid tre och då drog jag, sanna och linnea till en kompis till linneas lägenhet och skulle lämna några grejer, sen for vi hem.
 
förresten har jag världens finaste & bästaste mamma <3

igår, 120915

igår lördag vaknade jag runt tio, inte den piggaste direkt pga min härliga förkylning. efter jag duschat och gjort mig iordning åkte jag till hennan och träffade elin & sanna, hur kul som hellst eftesom jag inte träffat dom på ca fyra veckor..direkt när jag kom hem därifrån stack jag till emma som jag inte heller träffat på jättelänge.
på kvällen åkte mamma och jag upp till mormor och där satt vi tre och pratade och fikade en timme kanske, helt sjukt vad mycket jag tycker om dom!
 

gissa vad?

jo, idag har jag varit ute på älgjakt med olle, johan & teresia. jag är egentligen sjukt rädd för att vara i skogen, är rädd för att det ska koma björnar och sånt ni vet. men vi satt på pass jag och teresia, fikade & pratade mest hela tiden, kanske därför vi inte fick se några älgar också..nej men det var väldigt mysigt faktiskt.
 






NYTT

har varit in på bikok sju miljarder gånger och kollat på denna tröja men den har kostat 499:- och det har jag verkligen inte råd med..så när jag var på stan igår så kostade den helt plötsligt bara 299:- och då köpte jag den! det är den på bilden fast min är skogsgrön istället för rosa.
 
 

hjärta du





MARTIN & JOHAN

detta har jag följt i alla olika tidningar i ett år nu snart och det är något som jag har varit engagerad i! inte så jag hjälpt, för hur kunde jag göra det? johan & martin är journalister som skulle till etiopien för att göra repotage men de åkte dit utan visum och sånt så blev de arresterade och satta i fängelse för terrorism.
ibland hittar jag sånt som jag bara måste följa och då kan jag inte sluta. men sjukt härligt att de är hemma och trygga nu. och tänk för deras familjer så skönt, jag såg på presskonferansen nu när de träffade sina familjer för första gången på 14 månader. fint!
 
 
 

de senaste dagarna


de senaste dagarna har jag varit med sanna och linnea och det enda vi gjort är ätit, haha och pratat! i torsdags så gick vi ner på ica och köpte godis typ och sen var vi hos linnea ett tag.
 idag på skolan va det fiskgratäng med purjolök till lunch och det ville vi inte riktigt ha så vi gick ner på sibylla!
 
 

bara för dig sanna nyberg

hej, jag är hemma och är sjuk för andra dagen irad nu. här kommer två låtar som jag just nu håller på att lyssna sönder så om ni har några minuter över så måste ni lyssna.
 
 

RSS 2.0