fruktbarhetens gran

får. störda. problem. . den. förbannade. jävla. naturkunskapsuppsatsen.
 
men ni får väl en bild på julgranen utanför rådhuset som björn ferry har designat som en snopp. det är en massa pungkulor och snoppar överallt, det är tydligen fruktbarhetens gran. haha bra där, jag hade då absolut inte tänkt på det ifall jag inte hade läst om det och ifall inte alla hade pratat om det, men vi var fram och kände på kulorna idag jag och linnea. och fulla är dom, av typ frön eller något liknande!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15847059.ab <-- läs
 
 
 

helgen min

i helgen var jag hemma i ramsjö hela helgen faktiskt, hände inte så mycket! var till emma på lördagkväll, har inte träffat henne på hur länge som hellst så det var rktigt roligt och skönt att träffas och bara prata lite om allt som hänt på senaste tiden!
 
en bild mamma tog på mig & min syster i söndags.

gardasil

och förresten så tog jag min tredje livmoderhalscancer-spruta igår, gjorde ont som fan, det gör det fortfarande! jag sover oftast på vänster sida alltså in emot väggen men det kunde jag inte inatt eftersom armen värker så fruktansvärt, så inatt har jag sovit pissdåligt, inte värt.. jo kanske ifall jag slipper ha livmoderhalscancer, men vaccinet skyddar ju typ bara till 70% så.. REKOMMENDERAS INTE.

min önskelista

det är ju faktiskt bara en månad kvar till julafton nu idag, och jag är faktistk bara 16 år (snart 17) så jag får faktiskt skriva önskelistor fortfarande! jag tycker det är superroligt att sitta och knåpa med sånt här, kan sitta hur länge som hellst och ändra och prova osv, tills jag blir helt nöjd. hoppas det uppskattas av päronen också bara, tror faktiskt det om jag ska vara ärlig eftersom de ser precis vad jag menar! men iallafall, här är min önskelista för i år:

fredag

sugvecka har det varit iallafall, det är en sak som är säker. blev rätt glad när jag fick komma hem, prata med min mamma och bara lätta på hjärtat lite. imorn ska jag vara med emma, längtar efter henne.
 
"jag kommer ta över världen ändå, så jag är okej."

torsdag

hatar denna dag.. usch, har varit så fruktansvärt tvär och sur, en bitch rent ut sagt. har haft en diskussion med min engelskalärare om mina omdömen som kan hitta på att vara dåliga FAST jag fick ett b på det enda prov vi gjort, för tydligen har han hundrafyra elever och han blandar lätt ihop oss när han skriver sina omdämen, jag tänker inte ha han i engelska nå mer, så jag tänker gå till rektron och döklaga. skulle använt mitt underbara humör och gjort det idag. och mitt skåp dränktes idag också tänkte jag bara tillägga.
en reklam som passade bra idag.
 
 

så jäkla bra.

har det så sjukt bra nu för tin! allt känns så bra bara, idag iallafall och de flesta dagarna. vågar egentligen inte säga det alls, för jag är rädd att någon ska höra och förstöra allt för mig.. men ja, allt känns rätt bra faktiskt!
 
hade en fin helg, började superbra och sen rullade det bara på bara. fick träffa mamma, mormor & morfar, allihopa på samma dag, hur bra som hellst! sen träffade jag Gina på köpingen också, som jag har varit nervös inför det.. men helt i onödan förstås, hon var trevlig och glad som vanligt! ska sluta med mitt konstiga tänk och tro att alla vill det värsta jämt!
 
 
 
 

fotouppgift

i helgen tog jag med mig kameran till ramsjö och gjorde fotouppgiften vi har tills imorn, tänkte jag skulle visa några av de bilder jag tog. tur jag har en fin syster!
 

söndag snart.

snodde från linnea, tyckte den var mysig.

överraskningskalas!!

min nya, fina, helt underbara vän linnea fyller 16 imorn, WIHO! så sanna och jag bakade en kladdkaka med vit choklad i, fixade partyhattar och gjorde en massa fint och överraskade henne med idag!
 
kika in på liinneafoto.blogg.se för lite mer bilder!
 

jag är fattig.

seriöst. det är nog för att jag köpte min ny jacka för HELA studiebidraget förra månaden..fuck. vill ha en massa grejer och kan inte köpa något alls för jag inte har nå pengar, känner mig typ instängd haha. också ville jag tillägga att det är två veckor tills jag får pengar nästa gång!
 
och sen det där med mobilräkningen...de sa att jag bara skulle betala 249:- i månaden och eftersom jag betalat 200:- i månaden innan så tyckte jag inte att det var så farligt så kommer räkningen idag på 378:- och jag hade inte gått över på någonting så det vägrar jag att betala, usch. 
 
orkar inte skolan heller. trött som ett as och imorn kommer niorna till skolan på öppet hus och jag ska va guide, rätt kul med tanke på att jag knappt hittar någonstans själv.. men ja, jag har det bra och jag får åka hem i helgen.

min måndag:

hade larmet på 07.30 imorse så jag skulle kunna kliva upp och duscha utan att behöva ha så jävla brottom, jag klev ju inte upp då såklart utan snoozade i två timmar.. slutade då med att jag hade superbrottom. efter skolan var jag och linnea ute och sprang men det var sjukt halt överallt så vi promenerade mest!
 
efter jag kommit hem och ätit middag så får jag ett sms från linnea som hade hittat en fjäder i sin kycklingsallad så vi for på ica och reklamerade. slutade med att hon fick dubbelt så mycket tillbaka som hon hade betalat! sen spelade vi FIFA och hade det bra.
 
 
 

22.21


garderob-städning

fick ett ryck och bestämde mig för att städa min garderob..det behövdes kan jag lova eftersom den sett ut som ett bombnedslag sen jag flyttade hit för ungefär tio veckor sen. blir lättare att hitta kläderna nu också.. ;)
fint va?
 

ALL DAY LONG

jag tittade precis på one directions musikvideo till 'little things' förvånansvärt bra faktiskt, både låten och videon. men iallafall när en video är slut på youtube så får man andra förslag man kan titta på ju och då kom det upp en video med en tjej som filmade medans hon kollade på little things-videon och jag såg på bilden att hon satt och grät så jag tänkte jag skulle kolla och va värt det var! längesen jag låg för mig själv och bara skrattade, hehe. så ifall ni har några minuter över, kolla på den! 
 
 

YEPP

ni vet den där engelskaredovisningen jag skulle göra, den muntliga jag berättade om som jag inte ville göra? DEN GICK SÅ JÄVLA BRA! ett feting A fick jag på den och allt som allt med det mutliga skriftliga och grammatiken fick jag ett B så jag är sjukt nöjd! 
 
ja helg nurå, är trött som ett as. pappa sa att han tänkte väcka mig klockan åtta så vi skulle kunna gå ut ch springa, men jag hoppas att han skojade för jag tänker sova. sen gå på stan och byta en tröja, sen är det väl typ måndag igen.
 
ny jacka, underbart bra.
 
 

godnatt

'nuff said!

22.03

snart fredag, oh jag vill verkligen inte på skolan imorn.. ska göra en engelska redovisning som jag skulle gjort för aslänge sen och sen ska vi tydligen göra en svenska redovisning, känns sjukt oseriöst och ingen vet hur eller varför vi ska göra den typ. blä, känns så tråkigt att det är oseriöst i själva skolämnena när jag trivs hur bra som hellst med mediaämnena. kanske hoppar av nästa år och går något seriösare..nä kanske inte ändå..
men jävligt less blir jag på det iallafall.. och sluta klaga ska jag göra också, nu på en gång.
  

hola, från mig och en vän


valvaka

satt uppe och kollade på valvakan med sanna och linnea inatt, sanna däckade på soffan vid halv två och jag och linnea tog sängen och somnade vid tre. hade ett långt, trevligt och väldigt oplanerat telefonsamtal med subäck någonstans mitt i valet också! pratade om det mesta faktiskt.
 
så har jvarit väldigt trött idag så det enda jag har kunant tänka på var att få komma hem, lägga mig i söngen och äta upp resterna av chipsen och det sen igår. så nu gör jag det. ikväll ska jag till frida och färga håret!

esest12

hej på er, tänkte bara visa min klass som bara blir bättre och bättre!
årets skolfoto här då alltså!
(dålig kvalité, men det får duga)
 

21.54 ungefär

hola! nu är jag tillbaka i östersund, det har varit en lång dag och jag har hunnit med en massa roliga saker. åkte med victor till ljusdal vid ett, då kollade vi på innebandy eftersom julia var i ljusdal och spelade, duktig är hon också! efter det hann jag träffa pojken en sväng innan jag fick springa till tåget med mina sju miljoner väskor, haha men jag hann och jag hade en kvart till övers när jag kom fram!
 
på min dörr nu när jag kom hem hängde även min nya jacka åh fin var den, kanske slänger in en bild på den nått tag. tänkte sticka iväg och köpe en halsduk efter skolan imorn, köpte en åt sanna när hon fyllde år men tyckte den var så fin så nu måste jag köpa en egen till mig själv också.
 
 
 
 
 

tillbaka till stan

men först till ljusdal för att se på innebandy.
 
 

höstlovet

det här lovet har varit rätt himla bra faktiskt. började himla fint med bandy och annat roligt. sen har det typ rullat på och jag har träffat kusiner, vänner, andra roliga släktingar och en fin pojke. jag har varit i ramsjö en hel vecka men imorn åker jag tillbaka till stan igen, först av allt när jag kommer hem ska jag sticka till ica och hämta ut min jacka som jag längtat efter så mycket!! sen ska jag träffa linnea också drar vi ut och springer, ska tydligen bli ändringar nu!
 
idag har jag varit till farmor & farfars grav ett par gånger faktiskt, fixa med ljus och kollat till lite, det blir så sorgligt på nå vis när man är där och hälsar på och tänder ljus och sådär. känns hur tråkigt som hellst att jag aldrig hann träffa farmor också, hon dog ungefär tre månader innan jag föddes. alla bara pratar om hur mysig hon var och hur duktig hon var på allting, så det skulle ha varit riktigt roligt ifall hon hade stannat några år till så jag hade fått lära känna henne. får ofta höra att jag är lik henne också.
 
en till sak, min farmor dog den fjärde februari 1996 och
min farfar dog den femte februari fjorton år senare,
alltså nästan samma dag fast olika år.
precis som om han visste det på nå vis.

RSS 2.0