121029

idag tog jag bussen till ljusdal 13.05, som jag skrev i förra inlägget. elin och sanna hoppade på i hennan. när vi kom ner till ljusdal gjorde vi det vi skulle, sen gick vi på coop och köpte mat och efterrätt som vi fixade till här hemma hos mig <3 trevligt att träffa dom, det händer inte så ofta nu för tiden ju..
 
 
 
 
 

snabbt inlägg

gör ett snabbt inlägg innan jag hoppar på bussen och drar med mina finaste tjejer till ljusdal en sväng. vi ska väl köpa mat och sådär så vi kan mysa ikväll, beställde en tröja från monki härom dagen för 38:-, inviger den idag!
 

åh, denna helg

har varit sjukt rolig, den bästa helgen på hur länge som hellst. efter förra veckan var det bara rättvist med en rolig helg! på fredagen när jag kom till ljusdal var jag och träffade en vän, sen sov jag hos ove, på lördagen kom sanna vid fem kanske, då gick vi och åt med frida, josse, en kompis till henne och linn, när vi hade ätit gick sanna och jag hem och klädde på oss och sen gick vi på bandy! det var kul, träffade en massa trevliga människor.
när vi kom hem var vi sjukt godissugna så vi var tvungen att ha godis bara, så vi fick skjuts av robin till statoil, det var snällt av honom! men iallafall nu är jag hemma, trött som en gnu. godnatt!
 
 

SJUKT JÄVLA FITT-SEG VECKA

åh vad veckan går SEGT
på lördag är det bandy i ljusdal som sanna och jag ska gå på och det har känts som att hela veckan har gått åt till att fixa inför detta, tåg som passar, ställen att sova, tider, mat... åh det tar aldrig slut på skoldagar, helgen kommer aldrig. men imorn är det fredag äntligen, börjar skolan 09.45, slutar 13.00 sen tar jag tåget till ljudal 17.12, gör mina ärenden sen sover jag hos ove. på lördagen kommer sanna till ljusdal nån gång, vi fixar oss, äter, går på bandy och sen sover vi hos ove igen. å jag har sju miljoner väskor för pappa har ingen som är stor nog........men ja, bi hörs efter helgen, ahre bra!
 

svårt val nu..

ska köpa en ny jacka. vet inte om jag vill ha fjällräven jackan eller peak jackan, pappa och jag drar in på stan snart och provar lite, så får vi se. får mina pengar imorn så jag satsar på att köpa den innan jag far till ljusdal
 
hmm..
 

mitt fina Ramsjö

så avslutar vi med en bild på min fina mamma <3

saknar tiden med er, ht09

sitter och bläddrar tillbaka i bloggen. hittade ett fint inlägg jag gjorde för rätt längesen när jag och min pojkvän gjorde slut, kändes lite i hjärtat då när jag tänker på det. (kanske inte får skriva sånt här men nu gjorde jag det)
hittade även inlägget från tysklandsresan vi gjorde med gamla klassen, lite roligare inlägg, dock är ju det nästan lika sorligt eftersom jag saknar dom och alla roliga saker vi hittade på <3
 
 
 

matematik

hade matteprov idag.. fyfan vad jag inte kan matte, och det är inte så att jag bara säger att jag inte kan matte, för jag kan verkligen inte! blir så irritterad på att jag inte förstår. och våran mattelärare tror tydligen att vi är en bunt genier och gör ett prov utifrån tre/fyra/fem olika kapitel, blir STÖRD, hade kunnat börja gråta där inne. men jag gjorde väl mitt bästa så vi får väl se hur det gick då. vi fick också tillbaka samhälle provet vi gjorde för ungefär två veckor sen och jag fick ett D, det högsta man kunde få var tydligen C så jag antar att det var rätt bra!
 

åh,

saknar er mina fina, älskade & bästa vänner.
 

city & colour

city & colour kan ha det finaste låtarna i världen, blir så kär när jag lyssnar på dom.
han har så himla mysig röst sångaren också!
här får ni två exempel, ni borde verkligen lyssna
 
northern wind
the girl

sen till skolan

försov mig imorse..
så tar bussen till skolan om 20 min så jag är där till mediaredovisningen.
vi ska visa våra filmer idag, har ni tur så lägger jag upp våran här sen!
 
 

peak

VILL HA VILL HA VILL HA!
högst upp på min önskelista just nu
ska snåla som fan och köpa den så fort jag kan!
 

121015

idag är det måndag och jag hade tydligen nk prov, gick ju sådär eller ja, det gick inte alls.. efter skolan iallafall åkte pappa och jag till elgiganten och beställde en iphone till mig, så den kommer på fredag!!
till den nurå så fick jag ett rosa skal av marie snäll hon. hon har även suttit halva kvällen och hjälpt mig med matten, fick ringa anders ibland också för vi inte fattade något. har tur jag som har så fina föräldrar & extra föräldrar <3
 
 
 
 

älskar dessa bilder

 så himla fina.
såg dem först på fridas blogg, tänkte jag bara säga.
 
 

ännu ett superbra quote från oth.


jag idag

rosa skjorta till och med, inte alls för vanligt.
 

spice girls

idag har varit en underbar dag. linnea och sanna är de bästa som finns. är så glad att jag hittat dom och att de är sånna flickor som vågar släppa lös lite och vågar vara lite töntiga och konstiga ibland. oj va galet tänker ni, satte upp håret och fjollade oss, men det var längesen jag skrattade så mycket! så idag följde sanna hit efter skolan, vi typ slöade bara, sen gick vi till linnea och där åt vi chips och sen lekte vi spice girls, resultat:
 

min torsdag.

har varit feting depp. vet inte varför, men så blir det ibland. kom och tänka på nu att det kanske är besöket på vintergatan på lördag som ligger och spökar hos mig. visst, det ska bli superroligt att träffa alla gamla klasskompisar en sväng, men å andra sidan så hände det en del dåliga grejer där på slutet och jag är bara rädd att det ska komma upp igen nu när jag äntligen lyckats lagt det bakom mig.
 
men när skoldagen var slut, som innehöll två olika prov, åkte vi hem till jag, sanna och linnea hem till linnea. där stekte vi pannkakor och åt med grädde och sylt. sen myste vi bara och hade det bra, vilket gjorde min dag tusen gånger bättre <3
 
bjuder på en riktigt fin bild som sanna gjorde åt mig. skickade en massa bilder till henne när hon var på toa, så fixade hon till denna, haha.
 
 
 

121002

idag på median började vi förbereda våra små filmer som vi ska göra fram tills vecka 46, och börjat kolla på hut filmkaamerorna fungerar. jag är med max och sanna i min grupp, vet dock inte hur det kommer bli, men det blir nog kul. imorn ska vi börja dansa zumba också, det är rätt roligt har jag hört och så är det bra träning! på fredag får jag åka hem till mamma och nästa helg ska jag till julia i gävle.
 

RSS 2.0