dream body


estet6

denna vecka hade vi redovisningen på vårat livesända program! det här var det roligaste mediaområde vi haft hitills. vi skulle alltså ha ett tema och göra ett eget program inom det temat, vårat var sex och kärlek. vi hade med lite olika saker i våra inslag, vi hade kärlekstips, vi intervjuade en tjej som varit med på Fåga Olle, en popvox, och lite mer. programmet var 26 minuter långt och våran medialärare verkade nöjd! det som var livesänt var alltså det vi gjorde i studion typ presenterade program och så! kan tyvär inte lägga upp det här eftersom vi har en del av Fråga Olle programmet med och då lär ju kanal 5 stämma mig. nästa mediaområde tror jag skulle bli tidningar och så och det känns väldigt o-kul, känner mig inte alls pepp på det.
                                              osså har vi åkt skridskor.
 

obs; TILLFÄLLIG DESIGN

var väldans le på min gamla header nu och jag väntar på att emma ska fixa en ny åt mig så jag hade varken ork eller lust att göra en egen under tiden så jag skrev mitt namn i paint och lät de sitta där!

storstädning

efter skolan har jag, eftersom elin och sanna kommer imorn, hunnite med både att storstäda mitt rum och tvätta. mitt rum är faktiskt väldigt fint när det är rent, men det händer sällan så hinner liksom aldrig se det.
 

130827

idag var två av fyra lektioner inställda så vi hade håltimme mellan 09.35 - 12.15, rätt drygt. vill hellst bara göra allt på en gång och vara klar sen! men sanna och jag gick ner på stan och jag köpte nya svarta byxor från rut, inte de vanliga dr. denim, tänkte jag skulle testa något annat och se ifall de håller färgen längre, dessutom var de billigare. hittade en jeansskjorta också som jag tänkte ha på fridas 30års fest på lördag när elin, jag & sanna ska jobba! de kommer imorn vid sju, ska bli så kul!
 

svett

idag drog jag och linnea till friskis & svettis efter skolan och köpte varsitt kort! körde först tjugo min på crossfiten och sen spinning i en timme, riktigt duktigt gjort av oss! så nu ska vi döträna i tre månader och sen ska vi vara snygga och smala i hela våra liv! typ. nu såhär på kvällen har jag sökt sommarjobb också! sökte på lite olika dagis här omkring, tänkte att det skulle vara ett mysigt sommarjobb!! hoppas så in i helsike att jag får ett!

alla hjärtans dag

min alla hjärtans dag har varit som vilken annan dag som hellst ungefär! sitter hos sanna nu och väntar på att hon ska äta klart, sen ska vi äta chokladbollar och se på titanic, vara föralltid ensamma - favorit i repris från förra året hemma hos frida! det var mysigt. fick faktiskt en chokladask av pappa när han kom hem från jobbet och ett mobilskal men det grät jag mig nästab till så jag tror inte det räknas! fick en fin hälsning på telefonen också som gjorde mig lite extra glad! sitter på sannas dator så jag får se vad jag hittar för bilder att slänga in, troligtvis på one direction haha.
 
 
en fin vän som troligtvis aldrig kommer se att jag lagt upp denna! 

invigde kamerastativet

med att vara min egen modell, nu när jag för en gångs skull har en vit vägg!
är lite osäker på min hårfärg just nu, vet inte ifall jag borde göra det ljusare eller inte..
har ni något förslag kan ni ju säga till!
 

130207

drog ett litet bus på er där allt, haha! vinsten var väl inte så väldigt stor men historien runt om var mycket rolig så det var lite kul när de väl kom! idag skulle jag ha varit på temadagen på skolan som skulle handa om drogor ock sånt, men har ont i magen och då är det inte så kul att vara på skolan alls. solen skiner iallafall, -4 ute så jag var ut och motionerade en sväng! 
 
jag fick ju ett kamerastativ i julklapp också så jag tänkte jag skulle prova det på nå vis här! kommer upp bilder ifall jag lyckas få till nå fint! kommer upp lite bilder strax, lite på mitt hår, stolthet osv.. skämt åsido så kommer det faktiskt bilder på mitt hår.
 

130206

veckan utan busskort och utan nycklar går inte så bra.. glömde allt i ramsjö men mamma skickade dem på posten i måndags så de borde ha kommit nu, men ej. ska stanna i stan i helgen och göra en massa kul, annars går veckan segt och det händer inte så mycket.. JO juste! vi vann ju typ två påsar med ahlgrens bilars nya smak "fruktkombi" och de kom på posten idag! hade lyckats skicka den ena till mina grannar men de kom in med den till mig.
 
 
 

farfar.

tre år sedan han försvann idag, min fina, fina farfar <3

RSS 2.0